חום מתמשך מספר חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2003 | 22:05 | מאת: תמי

שלום ד"ר דיין אני בת 28. מזה כ-3 חודשים אני סובלת מחום סביב 37.5 במשך כל שעות היום, חולשה כללית הבאה לפרקים ואיתה עייפות. בנוסף גם מופיעות סחרחורות קלות מדי פעם. כל בדיקות הדם שלי תקינות, כולל סוכר, העמסת סוכר, מחלת הנשיקה, ברזל והמטולוגיה. בדיקות השתן תקינות גם כן. במהלך שלושת החודשים היה לי זיהום קל בדרכי השתן שבו טופלתי עם אנטיביוטיקה וצינון של כ-10 ימים, אך תופעות אלו חלפו זה מכבר. אשמח לקבל ממך הצעה לגבי המשך הבדיקות. תודה מראש, תמי

שלום מקרה כמו שלך מחייב שיחה ותישאול על הרבה פרטים. אל תזניחי. אשמח לשוחח אתך דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת