ריח רע באיזור מסויים בגב.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2003 | 16:33 | מאת: דור

כבר שנים אני סובל מריח רע בגב העליון והכתפיים,אני לא יודע איך לפתור את הבעיה,אני מזיע אפילו טיפה וזה כבר מסריח. זה ריח בלתי נסבל,אני מתבייש להתקרב לאנשים,אני כבר אובד עצות ונמאס לי. הריח הופך להיות ממש בלתי נסבל ואפילו מצחין בשלב מסויים!!! אנא חברי הפורום ומוחיו,תייעצו לי מה לעשות לאן לפנות ואיך לפתור את הבעיה כי זה בלתי נסבל. תודה מראש ...דור.

23/07/2003 | 21:45 | מאת: יעל

לך להומאופט- ישנם פתרונות יעילים !!! וללא תופעות לוואי ! [זה דרך קופ"ח]

24/07/2003 | 17:38 | מאת: דור

האם את מדברת מנסיון או ספרות מקצועית? אני פשוט לא מתמצא בתחום הרפואה וקצת קשה לסמוך על המלצות כאלו ואחרות. אך בכל מקרה אני מודה לך מקרב לב. תודה דור.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת