סלמונלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/04/2015 | 12:11 | מאת: סי

שלום. לפני כחודש הייתי בטיול בחול. חליתי בסלמונלה בדם ואושפזתי ל4 ימים. נתנו לי אנטיביוטיקה והבראתי. מאז שחליתי, מלא פעמים יש לי לפתע בחילה אחרי האוכל והרבה פעמים כואבת לי הבטן בלי קשר לכלום. כאבים שבאים והולכים אך כשיש כאב הוא נמשך זמ ארוך, לעיתים הוא גם לא במקום ספציפי. האם זה קשור למחלה? האם אני צרחיכה לדאוג ומה צריך לעשות עכשיו? והאם זה נכון שהחיידק נשאר בגוף זמן מה אחר המחלה ואם כן יש משהו שאני צריכה לעשות?

שלום נכון יש לבצע הערכת מערכת מיצי מרה ממליץ לבצע גם אולטרה סאונד של דרכי מרה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת