Dr. Budwick

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/03/2003 | 12:39 | מאת: Gubi

ראשית הרבה ברכות לפתיחתו של הפורום המיוחל, ולא אפילו דקה אחת מוקדם מדי. האם אתם משתמשים בין השאר גם בשיטתה של JOHANNA BUADWIG ? היה אולי מענין אותך לדעת כי דר' באדוויק עברה בדצמבר, 2002 תאונת נפילה די קשה בביתה ומאז מאושפזת בבית חולים סיעודי. כפי שאולי ידוע לך גב' באדוויק היא כיום בת 94 והחלמה מתאונה מסוג זה אינה קלה. גב' דר' באדוויק היתה מעמודי התווך בתרומתה החשובה לרפואה המשלימה והאלטרנטיבית, וחשבתי שיהיה זה נחמד לשלוח אליה מכתב קצר או פקס ולעודדה בתקופה הקשה שהיא עוברת. הכתובת ניתנה ע"י ה - NEPHEW שלה HANS KUNO GRUNEWALD אשר בין היתר מעביר לה את דברי הדואר המגיעים לביתה. כתובתה היא: Frau Dr. Johanna Budwig Hegelstraße 3 72250 Freudenstadt-Dietersweiler Germany Tel: 49-7441-7667/Fax: 49-7441-85125 אשמח ביותר להיות משתתף פעיל בפורום שלך, מזל טוב!!!

18/03/2003 | 09:52 | מאת: Gubi

סירסתי בטעות את השם בכותרת, זה BUDWIG כמובן. אני חושב שהרבה אנשים אינם מודעים לגבי קיומו של פורום זה. מן הראוי היה שמנהלי הפורום יפרסמו אותו בהודעות בכל הפורומים האחרים, או לפחות ישימו את המילה חדש באדום לצד השם. בברכות חג שמח ושקט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת