סחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/07/2003 | 11:32 | מאת: צ.ק

בן 50, בדיקות דם תקינות לחלוטין. לחץ דם תקין 120/80 כל יום הליכה של 5 ק"מ. ארגומטריה תקין . פניתי גם לרופא עניים שבדק לחץ ושדה ראיה - תקין. רופא א.א.ג : בדיקה כללית + לחץ במרפאה מתמחה - תקין. בדיקת ניורולוג - תקין. נשלחתי לצילום צוואר : " שינויים דיסקוגניים קלים בגובה c7-5 או s , אוסטאופורוזיס. מה זה ? האם מסביר סיבוב ראש כתוצאה מתנועת סיבוב? מה הטיפול ?

שלום מומלץ מאד בגילך גם לבצע אקו דופלר של עורקי הצוואר. דר דיין

21/07/2003 | 10:16 | מאת: צ.ק

ביצעתי והתוצאה בסדר גמור מה אתה מציע כדרך טיפול אלטרנטיבי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת