שתן צהוב חזק ובטן מנופחת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/04/2014 | 14:51 | מאת: משה

דר' דיין היקר , אשמח לתשובתך בהקדם ,בן 32 , כבר שבועיים שהשתן שלי צהוב חזק על גבול הכתום בכל שעה ביום. אני מרבה לשתות קפה ותה אבל שותה גם מספיק מים ! , אני מודאג האם בגלל שהצבע צהוב חזק כל כך בשתן והבטן מנופחת לי אחרי האוכל כבר הרבה זמן מדובר בבעיה רצינית של מערכת העיקול , כגון בעיית כבד , טחול , לבלב , כליות ? האם מצב זה יכול להיות גם תקין ? לאחרונה גם הברזל היה 200 ?! ונמצא חיידק ה . פילורי

שלום המקור המרכזי לשתן כהה הוא חומרים המופרשים דרך השתן. האם לקחת לאחרונה אנטיביוטיקה ? אם אתה מאד מודאג שלח שתן לכללית ותרבית.קרוב לוודאי לא ימצא דבר דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת