עייפות וחולשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/07/2003 | 08:17 | מאת: חן

אמי סובלת בשנים האחרונות מעייפות וחולשה(בת 53). בבדיקה שגרתית אצל רופא המשפחה נמדד לה לחץ דם של 210x150והיבהילו אותה לבי"ח. לאחר בדיקות, גילו גם כי תפקוד בלוטת התריס לקוי (TSH=49 ו- T4FREE=14.5). לאחר טיפול באלטרוקסין (100 מג' ביום ו- 150 מג' בשישי שבת) ה-TSH ירד ל-6 אבל לאחרונה הוא עלה שוב ל9.8 וה-T4FREE = 14.5 (מבלי להפסיק את הטיפול). גם לחץ הדם ירד ל- 90x150. כאשר היא לוקחת אנלדקס ודיזוטואזיד. אינני יודעת עם זה קשור אבל היא גם סובלת מויטליגו שבשנתיים האחרונות התפשט במהירות. כמו שאמרתי עדיין היא אינה מרגישה טוב ועייפה כל הזמן. מה עוד ניתן לעשות ואם מי להתייעץ? תודה

שלום תפישת העולם שלי אומרת שבדרכ אין גם כינים וגם פישפשים-וברוב המקרים יש מקום לנסות לקשור את כל או רוב הבעיות. אמך זקוקה ליעוץ אצל רופא פנימי ואין כל אפשרות לטפל בה דרך האינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת