כאבים שנמשכים מעל חודש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/07/2003 | 22:02 | מאת: א.

שלום רב, אני בחורה בת 28, בריאה באופן כללי. לפני כחודש ומחצה התחלתי לחוש תחושת נימול ברגל ימין (בשוק). לאחר כמה ימים התווספו גם כאבים ביד. הכאבים ביד וברגל הם לסרוגין. פעם כואב יותר במרפק, ופעם בכף הרגל ובשוק. התייעצתי עם הרופא הפנימי, תחילה אמר לחכות ולאחר מכן נתן לי טיפול משולב של ויטמינים (טריבמין וויטמין e )ואמר לחכות כשבועיים שלושה, ואם הכאבים לא יעברו אולי ישלח אותי לבדיקת e.m.g. במקביל הוא גם הפנה אותי לנוירולוג, אשר אמר שלפי הכאבים שאני מתארת קשה לו לדעת לאיזה כיוון ללכת והציע לחכות כמה שבועות. אני מחכה ומחכה, והכאבים לא עוברים. כרגע הכאב העיקרי הוא באצבע האמה ביד ימין, ובשוק + כף רגל שמאל. האם יש לך רעיון כלשהו? (אגב, האם ייתכן שיש לבדוק את הכיוון של סכרת- קראתי במדור על המחלה, ויש מספר תסמינים שיכולים להתאים). יש לציין בעניין זה שעשיתי בדיקות דם כלליות לפני כחודשיים וחצי והן יצאו תקינות. אודה על כיוון/רעיון/עצה. תודה מראש, א.

שלום תאמיני לי שכל רופא פנימי יודע איך להתמודד עם בעיה כזו ולא אני שאייעץ לו. לפעמים ההמתנה מבורכת והכל עובר-אפילו מבלי לדעת את הגורם. בגדול יש לברר את עמוד השדרה ומערכת העצבים-יש מקום להבדק עיי ניורולוג. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת