הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/07/2003 | 11:08 | מאת: ענת

אני מקווה שזה המקום לשאול- כיום אני בת 25, בגיל 21 עם שחרורי מהצבא אימי החליטה להפנות אותי לאיבחון adhd , שם התגלה (לאחר 21 שנים!!!) שיש לי הפרעת קשב והיפראקטיביות. טופלתי בריטלין מה שעזר לי לעבור את המבחן הפסיכומטרי ברמה גבוהה מאוד (מה שהפתיע אותי- מעולם לא הייתי טובה בלימודים), לאחר הלימודים הפסקתי את הטיפול. כיום, משהתחלתי ללמוד מקצוע, אני מנסה למצוא חומר באינטרנט על ויטמינים או תרופות חליפיות לבעיה אך אני לא מוצאת ובכלל בכל המאמרים מתייחיסים לכך שהבעיה נמצאת אצל ילדים.... אין התייחסות לבעיה אצל בוגרים. האם תוכל לעזור לי למצוא תחליף טבעי לריטלין??? או לחילופין להפנות אותי למאמרים בנושא ההפרעה בבוגרים? בתודה מראש ענת

04/07/2003 | 13:41 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

ריטלין הוא נגזרת של אופיום לכן גם עלול למכר אנשים מבוגרים. יש טיפול ביומגנטי ללא תרופות רק בעזרתם. לקבלת פרטים תוכלי לפנות אלי בדוא"ל. אגב חוסר הקשב הוא שגרם לך להיות תלמידה בינונית בדרך כלל אלו שסובלים מהתסמונת הם גאונים.

שלום נתקלתי במעט מקרים דומים לשלך. ההצלחות הטיפוליות קטנות -אך היו לפחות שני מקרים שהגיבו יפה לטיפול הומיהופתי. הטיפול חיב להנתן עיי הומיאופט קלסי-וכאלה אין רבים וטובים בארץ. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת