כפות ידיים נרדמות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/03/2003 | 03:21 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 31 ואולי לצורך נושא השאלה חשוב שתדע כי אני מעשנת כבר שנים קופסת סיגריות ביום. בשבוע האחרון קורה שכשאני מדברת בטלפון, כף היד שמחזיקה את השפופרת נרדמת לי. אם אני מחליפה יד, אז אותו דבר קורה ביד השנייה לאחר מספר דקות. אין לי מושג למה הבעיה הזו קשורה והאם יש צורך להיבדק אצל רופא, ואם כן באיזה תחום התמחות מדובר? מודה לך מראש על תשומת הלב, ואשמח לקרוא את תגובתך, סיגל

שלום מאחר והבעיה קימת בשתי כפות הידים יתכן והיא קשורה בשינויים בעמוד שדרה צוארי או בחסר מגנזיום או ויטמינים מקבות ה-B . יש מקום לפנות לרופא המשפחה ולבקש צילום עמוד שדרה צוארי ואלי יש מקום גם לבקש בדיקת EMG לשלול בעיה בתעלות כפות הידים תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת