מזל טוב לפתיחת הפורום ושאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/03/2003 | 00:54 | מאת: נועה

היי אני חולה באולקוס ריפלוקס ובקע סרעפתי וסובלת מבחילות צרבות וכ... רופא הגסטרו שלי הרים ידיים לאחר שסותרי החומצה ושינויים בתזונה לא הועילו מזה כשלוש שנים. אני רק בת 25 וסובלת רבות מכך. יש עיצה? תודה נועה

שלום יש הרבה עצות ובודאי שאין מקום לסבול איכלי רק 3 ארוחות מסודרות ביום ולא לאכל דבר ביניהן. יש לאכול בישיבה ללעוס היטב ולא לשתות בזמן האו כל אך לשתות הרבה בין הארוחות. יש להקפיד ולאכול מוקדם ככל האפשר וללכת לישון עם בטן ריקהץ יש מקום לשים 2 בלטות מתחת לרגלי המיטה באזוא הראש כדי ליצור זוית ולמנוע תנועה של מיצי הקיבה במהלך הלילה. אם לא תהיה הקלה פני בשנית תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת