ריטלין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/05/2003 | 11:47 | מאת: ליאה

היאם ידועות תופעות לוואי פיזיאולוגיות אצל אנשים שטופלו בריטלין לאורך זמן רב? אני שמעתי על פגיעה בעורקים ובלב. האים זה נכון? האים נצפו פגיעות אחרות?

שלום תרופה זו אינה בתחום עיסוקי-מצטער. כל הידע שלי עליה הוא כללי ולא מספק. דר דיין

16/05/2003 | 23:10 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

ריטלין היא תרופה העשויה מאחת מנגזרות האופיוםצ כלומר זה סם משקר. מתחילים עם מינונים נמוכים ומגיעים להתמכרות בגיל מבוגר יותר וידוע על ילדים אשר עקב השמוש בתרופה זו הפכו למכורים לסמים. הריטאלין נחשב כמושיע והגואל את המורים מטרדתם של ילדים בעלי הפרעות קשב והיפראקטיויות. זו תרופה מסוכנת וממכרת הכנסי למדור הפרעות קשב ותוכלי ללמוד אודתיה. כבר שמעתי על הורים אשר נתנו לילדיהם פלצבו לפני לכתם לביה"ס והתוצאה היתה שוה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת