אבני כיס המרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2003 | 23:43 | מאת: אביעד

יש לי אבנים בכיס המרה , ואמרו לי על טיפול של גדילן ושנאר בתוך מים חמים לשתות כמה שיותר כוסות ביום, וניסית את הענין ולא עזר. האם יש עוד טיפולים כאלה? (אגב מדובר בהרבה אבנים קטנות) או שעדיף לי לעשות ניתוח? תודה.

שלום אם אבני כיס המרה כואבים ומציקים-לעיתים אין ברירה ויש לנתח. הבעיה לא רק לסלק את האבנים - אלא למנוע יצירת אבנים חדשןת גם בעקבות ניתוח-וזה לא פשןט ומחייב שינוי אורח חיים ,הרגלי אכילה תזונה ועוד. דר דיין

15/05/2003 | 18:47 | מאת: מוטימוט

שלום אביעד פטלוגיה זו תועדה בספרות הסינית לפני 2000 שנה, טופלה ומטופלת כיום היטב בעזרת צמחי מרפא סיניים. האסטרטגיה הטיפולית הינה המסת האבנים בשלב ראשון ודחיפתם למערכת העיכול והחוצה מהגוף בשלב השני. בברכה מוטי

16/05/2003 | 23:13 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

ניתן לטפל בבעיה בעזרת ביומגנטים הטיפול עצמי וקל ללא תרופות שתית מים ממוגנטים תמנע היווצרות האבנים מחדש ועוזרת להמיס את האבנים םרטים נוספים אצלי בדוא"ל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת