סטרפטקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2003 | 22:02 | מאת: hody

אני בת 26 וכבר כשנה וחצי סובלת מחיידק סטרפטקוקוס מאוד עקשן, שחוזר כל 3 שבועות גם אחרי טיפול אנטיביוטי. ניסיתי את כל האנטיביוטיקות מהמוקסיפן ועד הזריקות של דוראביוטיק והוא לא "עוזב". רציתי לדעת אם לרפואה משלימה יש איזה שהוא פתרון טוב ויעיל שמותר גם בתקופת ההנקה? תודה על התשובה

שלום התשובה --חד משמעית -כן. ההנקה מקשה על הטיפול אך לא מונעת אותו.הייתי שוקל אולי להפסיק את ההנקה שכן את מאכילה את התינוק באנטיביוטיקה. את מוזמנת להתקשר דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת