ITP

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2003 | 16:04 | מאת: יפעת

שלום רב, בתי בת ה -10 חולת טרומבציטופניה כורנית כ -7 שנים טופלה בסטרואידים בעבר בשנה האחורנה חלה שוב ירידה בטרומבוציטים מטופת מדי פעם באנטי די, כעת עומדת על ערכים של 39000 האם יש אפשרות לטיפול אחר ? אודה בעבור חוות דעתך

שלום לא פשוט. טיפלתי בעבר במספר מקרים דומים של ITP עם הצלחות חלקיות. הייתי מציע לנסות אך הטיפול כרוך בזריקות חוזרות של דם עצמי -בזהירות רבה בגלל הטרומבוציטופניה-אך לא נראה לי מתאים בגלל גילה הצעיר.. הייתי מנסה דרך הומיאופתיה קלסית. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת