מחלה לא נודעת...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/03/2003 | 14:39 | מאת: לוס

שלום רב לך! אני פונה אלייך ליעוץ כלשהו מכייון שאני די אובדת עצות... אני בחורה בת 24 ללא שום היסטוריה רפואית. בתחילת ספטמבר 2002 החלו ליהות לי כאבי ראש נוראיים וכאבי צאוור ועורף. הופנתי לנורולוג אשר שלח אותי לעשות סי.טי אשר יצא תקין ושלח אותי חזרה לרופאת משפחה בטענה שהוא אינו יכול עוד לעזור לי . משם המצב עוד הדרדר החלו ליהות לי כאבי גב איומים עד למצב של לא ליהות מסוגלת לקום מהמיטה, כאבי ברכיים ומרפקים. הפנתי לאורטופד, אף אוזן גרון, רופא עיניים וראומטולוג. כל אחד שלח אותי לבדיקות שלו כולל מיפוי עצמות וצילומי אגן. כל הבדיקות שעשו לי מאז ועד עכשיו יוצאות תקינות! אני ממשיכה לסבול, בעיקר מכאבי ראש- כבר לא כל הזמן אבל בלילות ויש ימים שזה ממש בלתי נסבל- ומכאבי גב בעיקר תחתון בלתי נסבלים. בנוסף העלתי בתקופה זו 20 קילו. הרופאים שולחים אותי הביתה ללא תשובות- מה אתה מציע לי לעשות? בתודה רבה מראש לוס

שלום עשית עד עכשיו המון בדיקות וברוך השם כולן תקינות.רק דבראחד לא עשית או לפחות לא ציינת שעשית:נסיון טיפולי. אין ספק שלפי הבדיקות אין לך מחלה אורגנית,אך ברור שאת סובלת אחרת לא היית מסכימה לעבור את כל יסורי הבדיקות שעברת. דרך אחת מאד יעילה לטיפול הוא שילוב של דיאטה מנקה יחד עם שיטת טיפול בשםneural therapy -עליה תוכלי לקרא באתר שלי. בכל מקרה את מוזמנת להתקשר לטל 03-6496888 ולשוחח. תודה דר דיין

11/08/2003 | 13:53 | מאת: דר לב

האם שללת אפשרות שיש לך מחלה לא מסוכנת בשםFMS

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת