יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/05/2003 | 15:41 | מאת: דניאל

אני כרגע בשבוע 31 והתחיל מחודש רביעי הרגשה שגדל לי בטוסיק ליד פי הטבעת באיזור שם עוד חתיכה של גוש בשר כזה. אבל יש לציין שהיציאות שלי בסדר גמור ואין לי שום כאבים פשוט אני לא יודעת לאיזה רופא לפנות מי מטפל בעניינים הללו? והאם יכול להיות שזה קשור להריון ואולי בגלל ששמנתי או לא יודעת למה לקשר את זה. אבקש תשובה בהקדם האפשרי

08/05/2003 | 23:12 | מאת: סיגל.ל

מה שאת מתארת נשמע כמו טחורים(מאוד שכיח בהריון). נדמה לי שגם רופא משפחה יכול לעזור באבחון ובטיפול במידת הצורך.

שלום נראה לי שמדובר בטחורים-אך יש מקום שתבדקי עיי רופא כירורג. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת