קלמנרווין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2003 | 21:50 | מאת: חגית

שלום דר אני בגיל המעבר ואני מרגישה שאני יותר מתמיד לחוצה בעבודה ,כל דבר קטן מדליק אותי. אני לא נוהגת לקחת שום תרופות האם הכדור "קלמנרווין יעזור? יש לו תופעות לוואוי? כל כמה זמן אפשר לקחת אותו? אגב עדיין יש לי מחזור סדיר תודה

שלום קלמנרבין הוא תכשיר המכיל מס צמחים-והוא בהחלט תכשיר יעיל. בשימוש לא מוגזם לא ידוע לי על תופעות לואי. בהתאם להנחיות ניתן לקחת אותו פעמים שלוש ביום-עדיף לא על בסיס קבוע אלא לפי הצורך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת