שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2003 | 10:28 | מאת: מורן

שלום אני סובלת מכאבי רגליים אחרי הליכה האם הבעיה קשורה להצרת עורקי הגוף יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית ואני בשנות ה30 לחיי איזה בדיקות עליי לעשות על מנת לבדוק ממה נובע כאבי הרגליים ? וממה זה יכול להיגרם תודה

שלום את זקוקה לבדיקה עי רופא והוא יוכל לקבוע מקור הכאבים וכן להפנותך לבדיקה מתאימה. מקור הכאב יכול להיות בכלי הדם עורקים או ורידים ,עצבי או גרמי. בהצלחה דר דיין

03/05/2003 | 14:00 | מאת: YARON

תתחילי ללכת הליכה מתונה כדי להזרים את הדם ,אבל כמו שכתב ד"ר דין לכי במקביל לבדיקות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת