תולעי סיכה חוזרות ונשנות באישה בת 33

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/03/2024 | 08:39 | מאת: שירה

אני בת 33 ויש לי 3 ילדים בגילאי 7,10,12. ב7 שנים האחרונות בערך כל חצי שנה (ולפעמים אף פחות) יש לי תולעים, מה שלא היה לי אף פעם (אפילו אני לא זוכרת בילדות דבר כזה). אני מרגישה דגדוג עז, ואני הולכת לשירותים לנגב במגבון ומגלה את התולעת, מטפלת בורמוקס, וזה נעלם- אך חוזר אחרי כמה חודשים... האם זה הגיוני התדירות הזו? ואיך אפשר למנוע הדבקה? אציין שאני מאוד שומרת על היגיינה ואפילו מקפידה ללכת רק לשירותים שביחידת הורים בלבד- כדי לא להידבק- אציין שהילדים טוענים שלא מרגישים שום דגדוג ורק אני חובה את התופעה...

היי חייבים כשיש למישהוא מבני הבית תולעים כאלו שכל בני הבית יקחו וורמוקס ולהרתיח את כל הכביסה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת