ירידה במשקל ובקע סרעפתי קטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2024 | 16:34 | מאת: שרוןן

שלום, בן 29. בריא בדרך כלל. לאחר 9 חודשים בהם ירדתי 16 ק"ג בשל אכילה מועטה כתוצאה מכאבים ברום הבטן (באזור החזה מיד אחרי אוכל), צרבת (לעיתים), חוסר תיאבון ובחילות (ללא שלשולים והקאות כלל). בבוקר עם ההשכמה תחושת בחילה. בצירוף בדיקות דם, צואה (פעמיים הליקובקטר שלילי), שתן ואולטרסאונד בטן תקינים. בשבוע שעבר ביצעתי גסטרוסקופיה, בה נלקחה ביופסיה מהקיבה. להלן התוצאות: ושט תקין. הרניה דיאפרגמאלית קטנה 3 ס"מ. רירית וכפלי קיבה ללא ממצא פתולוגי. בצל התריסריון תקין. חלק שני תקין. על מה בעצם התוצאות מצביעות ומה השלב הבא בבירור? CT? תודה.

14/02/2024 | 21:02 | מאת: שרוןן

בנוסף, לאחר ארוחת צהריים כאב בחזה שממשיך עד ארוחת ערב ומעבר. מה יכולה להיות הסיבה?

היי בעייתי חייב לבדוק אותך

היי הייתי שמח לבדוק אותך ולראות בדיקות דם

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת