עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה, מה אומר הפענוח?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/01/2024 | 21:58 | מאת: אנונימי

אני בן 74, ברקע מחלת לב איסכמית (5 צינתורים במהלך חיי הראשון בגיל 55), עברתי ניתוח להחלפת ירך לפני 4 חודשים, יש לי גם ערמונית מוגדלת. עשיתי את הבדיקה עקב כאבי בטן וירידה במשקל. להלן הפענוח: ושט - רירית הושט נראית תקינה ולא נראו נגעים. קיבה - גסטריטיס בינונית, נלקחו ביופסיות. בצל התריסריון - רירית הבצל נראית תקינה. חלק שני של התריסריון - רירית תקינה. המלצות: טיפול בנקסיום 40 מיליגרם פעם אחת ביום.

היי בדיוק מה שכתוב דלקת ברירית הקיבה קרוב לוודאי על רקת תרופות הטיפול נכון

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת