שלום אשמח לתשובה אני סובלת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/11/2023 | 00:43 | מאת: איילת

רופא משפחה שדיברתי איתו לא יודע מה לענות לי ואני מפחדת תעזור לי אני בת 20 האמת שלא אכלתי טוב בזמן האחרון אכלתי רק בשעה מאוחרת בערב.. התחלתי לקחת אשווגנדה שזה תוסף מזון חזק חשבתי שיכול לעזור לי בחרדות שלי לא ידעתי שצריך לאכול כדי לקחת אותו ולקחתי אותו על בטן ריקה אני איתו משהו כמו שבועיים ישלי עצירות התרוקנות לא מלאה למרות שיש לי הבטן שלי כל הזמן מתכווצת ולוחצת מעצמה גם כשיש שתן הבטן לוחצת כמו כיווצים לא רצוניים וכאב מתחת לחזה אני מתה מלחץ כי בכללי אין לי את הדברים האלה .. האם להפסיק את התוסף התזונה כמובן? האם שאפסיק אותו הכל יחזור לקדמותו? יכול להיות שזה יסתדר?

09/11/2023 | 00:44 | מאת: המשך

גם שאני שותה קפה או משהו ישלי טעם חמוץ בפה בעיקר כל היום טעם חמוץ בפה.. רופא משפחה לא יודע מה להגיד לי אני מאוד בלחץ.

09/11/2023 | 00:46 | מאת: איילת

ישלי עצירות מאז שלקחתי את התוסף מאוד קשה וצריך מאוד ללחוץ וגם לא הןלך..

היי חייב לבדוק אותך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת