לשון עם חיפוי ירקרק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/10/2023 | 21:45 | מאת: עדן

ערב טוב, כבר תקופה ששמתי לב לחיפוי לבן בחלק האחורי של הלשון שלי. אני מקפידה על היגיינת פה וגם מנקה לשון אך לאחרונה זה מתפשט על כל הלשון והחיפוי הפך מעין ירקרק צהבהב. אני רוצה ללכת להיבדק ע"י מומחה אך לא יודעת למי לפנות - רופא שיניים, אף אוזן גרון, גסטרו?.. בנוסף, רציתי לדעת האם יכול להיות קשר החיפוי הירקרק לעובדה שאני מזריקה את זריקות ההרזיה סקסנדה.. ובשבוע האחרון התחלתי גם טיפול בראוקוטן. תודה מראש ולילה טוב!

היי חד משמעית יכול להיות קשר שילחי משטח לשון לפטריית קנדידה יש הפרשות וגינליות ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת