קיבה.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2023 | 14:58 | מאת: א

שלום הורה קשיש סיעודי לוקח ברזל בגלל מוגלובין נמוך בעבר היה ירידה במוגלובין בגלל כנראה דימום מטחורים תחילה גם היה חשש לדימום בקיבה אבל רופא טוען שבדיקב פולשנית בגיל 90 זה סיכון היה לפני כמה שבועות שלשולים אבל כרגע הפסיק לה היא עושה כל יומיים ככה צואה כזאת שלמה רכה אבל לפעמים עצירות אולי זה מהברזל שהיא לוקחת וגם לפעמים נותנים אבילק נגד עצירות פעם ב.. מתלוננת על כאבי בטן אבל לא כל הזמן, אין דימום בצואה , היה כמה שבועות שאכלה פחות ועכשיו חזרה לעצמה, השאלה שלי היא: האם חלילה זה לא קשור למעי הגס ? איך יודעים? עשינו בדיקת צואה יצא תקין אין חום אין הקאות אשמח לתשובה

היי יש מקום לתת ברזל דרך הווריד ולבדיקה של המעי הגס ואולי קשירת טחורים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת