דימום בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2023 | 13:10 | מאת: אור

שלום אימי בת 90 סובלת ממוגלובין נמוך כרגע 9.6 היתה לוקחת לפני שנה מדללי דם שהופסקו לה ע״י הרופא בשל דימום מואץ, בזמן האחרון כ4 ימים סובלת משלשול מיימי , ומאתמול היה לה דימום מפי הטבעת כנראה יש לה טחורים פנימיים פנינו לפרוקטולוג אבל בשל גילה ‏‏ גילה ורגישותה הבריאותית נאמר לנו שבדיקה פולשנית יכולה להזיק ולכן אין פתרון לזה לפעמים נראה שיש לה כאבי בטן ( בגלל שיש לה דמנציה קשה לה לבטא מה היא חשה) השאלה שלי מה עושים אח הדימום ימשיך זה לא דימום הרבה כמה טיפות וזה היה רק פעמיים ואם ימשיכו לה השלשולים? האם זה שייך למעי הגס? בחילות הקאות או חום ? אשמח לעצה תודה

היי דימום אפילו קל ואף סמוי מתמשך יוצר את האנמיית חוסר הברזל של אמך תחליף רופא כירורג חייבים לטפל בזה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת