דימום וירידה במוגלובין.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/06/2023 | 15:36 | מאת: אור

שלום מקווה שאוכל לקבל תשובה כאן אימי בת 90 יש לה בעית מוגלובין נמוכה היה לה דימום טחורים פנימי ויש חשש לדימום בקיבה שאולי הגורם לירידה שבמוגלובין היינו בבית חולים והיינו אצל פרוקטולוג ( ולפני שנה קיבלה מנת דם ) וגם הופסק לה בהוראת רופאים מדללי הדם כי הם האיצו את הדימום , אך נאמר לנו שניתוח או בדיקה פולשנית לא מומלצת בגיל כזה , שנה לא היה לה ירידה במוגלובין מאז מנת הדם אבל עכשיו שוב יורד וירד ל8.9 ושקיבלה את מנת הדם זה היה על 10.4 השאלה מה עושים במצב כזה אם מדובר בדימום כלשהו במערכת העיכול אם במצב של גיל כזה כל בדיקה פולשנית יכולה להזיק? תודה

היי חייב לבדוק אותה

03/07/2023 | 15:33 | מאת: אור

בדק אותה רופא המשפחה וטוען שבגיל כזה אי אפשר לעשות בדיקה פולשנית כי זה יכול להזיק לה ובטח שלא ניתוח איזה סוג בדיקה אתה מתכוון ולאיזה תחום ? תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת