צללים רדיו-אופקיים מרובים זעירים במעיים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/06/2023 | 17:37 | מאת: דפנה

שלום רב, אני בת 73, לפני 10 שנים עברתי כריתת רחם עקב סרטן הרחם. עקב כאבים באזור האגן ביצעתי בדיקת רנטגן. בתוצאה היה כתוב: צללים רדיו-אופקיים מרובים זעירים במעיים. מה יכול להיות משמעות של ממצא זה? מה הסיבה לצללים כאולו במעיים? תודה רבה להלן התוצאה המלאה של הבדיקה: אגן ירכיים 2 צלומים סיבת ההפניה: כאבים ממצאים: סיכות ניתוחיות מושלכות על האגן צללים רדיו-אופקיים מרובים זעירים במעיים , לא הודגם שבר, פריקה א ממצא גרמי חריג אחר . מרווחי פרקי ירכיים שמורים תודה רבה

היי קשה לדעת כנראה מדובר בסיכות מהניתוח יש לשקול ביצוע אולטרה סאונד

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת