אי נוחות בטן עליונה אמצע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/04/2023 | 14:57 | מאת: שרוו

שלום רב מזה כמה שבועות סובלת מאי נוחות בטן עליונה אמצע. לפעמים הרבה גיהוקים כדי למסות להקל. שיעולים לא מעטים במשך היום. לוקחת נקסיום מזה כשלושה שבועות. לפני כמה ימים העליתי ל40 פעמיים ביום. יציאות משתנות . יכולה לקום עם זה כבר בבוקר לפני אוכל. הולכת מכופפת לעתים כדי להקל. לעתים יש כאבי גב קלים בגב עליון באמצע . לא קבוע . ומרגיש גם שהבטן תפוחה. קורה לפעמים שיש לי פתאום הרגשה לא נעימה בכל הגוף ואחרי דקה שתיים מרגישה שיש יציאה… אמא של בעלי נפטרה מסרטן לבלב והוא כל היום חופר שיש לי בעיה בלבלב. האם כך נראה? מה יכול להיות?

היי הייתי מאד ממליץ ללכת לרופא לבדיקה גופנית ולשקול אולטרה סאונד בטן

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת