עירוי לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/04/2023 | 10:06 | מאת: שואלת

היי, החל מלפני 3.5 שנים התחילו להציק לי בעיות ריפלוקס (תמיד הייתה לי קיבה רגישה במידה מסוימת), ומפעם לפעם לוקח למזון זמן רב להתעכל אצלי (לא בכל ארוחה). בדיקות מראות שיש לי תנועתיות מעט חלשה בושט, ולהרגשתי פיתחתי אי סבילות למספר מזונות. אני רוצה להיכנס להריון, ואני חוששת שכל הבעיות הללו, והימנעות מטווח די רחב של מזונות, עשוי לגרום לי לחוסרים מסוימים. שאלותיי: א. איך עליי לבדוק זאת? ב. האם היית ממליץ על עירוי? ג. האם ניתן לקבל עירוי ללא ויטמין b12? (גורם לי להתקף אקנה) תודה ומועדים לשמחה

היי חד משמעית הייתי ממליץ לעשות עירוי אחד או שניים גם במהלך ההריון

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת