שאלות האם נדרש בירור נוסף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/03/2023 | 13:35 | מאת: רינה

שלום רב ד"ר דיין, ביצעתי לפני 3 שבועות בדיקות דם כל הערכים היו תקינים כולל רמת ה iron שהיתה 88. לפני מספר ימים, ביצעתי בדיקות שוב ולהלן הערכים Iron 41 Transferin 252 Tras. Saturation %9..9 Folic acid 8.7 Ferritin 120 B12 300.6 כל ערכי בדיקת הדם האחרים שנבדקו ספירת דם וכו') יצאו תקינים לגמרי. אבל כאמור, תוך מספר שבועות יש ירידה ברמת הברזל בלבד. מבחינה גניקולוגית הכל תקין. לפני חצי שעה בדיקת דם בצואה- תקינה. רופאת משפחה יעצה לקחת ברזל במשך חודש. האם זה נחוץ? האם נדרשות בדיקות נוספות של דרכי העיכול? תודה,

היי חסרים לי פרטים קליניים משמעותיים למשל בן כמה ? בגדול יש חוסר משמעותי בברזל הייתי מעדיף שנשוחח

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת