כאבים נוראיים בכל אזורי הבטן ואפילו עולה לצלעות כשאfני צוחקת או מתעטש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2023 | 23:08 | מאת: שירה

‏בת 35 ‏עם I T P וטרשת נפוצה ברקע. לפני יומיים התחילו אצלי כאבי בטן נוראיים בשני הצדדים ובאמצע והדבר ‏ועם תנועות הכאב מתגבר ודווקא בזמן התעטשות או צחוק .קרה לאחר התקף של המון המון זיעה ובחילה קשה מאוד. ‏לא הצלחתי להקיא וגם מאז אין לי יציאות בכלל. ‏מאוד מפחיד אותי הכאב בגלל שהוא רב מקומי ולא במקום אחד. ‏האם זה יכול להיות מעצירות או שזה נשמע משהו יותר רציני ומה כדאי לבדוק?

היי חייב לבדוק אותך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת