נורמיטן 100 וליפידל 20 וזיקפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/04/2003 | 22:44 | מאת: יהושע

האם נטילת כדור אחד ביום של נורמיטן 100 מזה 8 שנים ברציפות לאיזון לחץ דם שהיה מעט גבוה ולהורדת מהירות דופק ובשנה האחרונה גם ליפידל 20 אחד ביום, יכולים לפגוע בכח הגברא (זיקפה) ? והאם מותר לקחת פעם בשבוע את הכדור המפורסם הגורם לזיקפה בת כמה שעות מבלי שיזיק לי ?

שלום נורמיטן יודע לגרום לאימפוטנציה ,לא קים תיאור דומה לגבי ליפידל. למרות שאיני מחבב במיוחד תרופות אני חיב לציין שיש לי נסיון מצוין עם שתי תרופות אלו ואני נוטה להשתמש בהן לעיתים קרובות. בה בחשבון במקרה שלך לשקול הורדת מינון נורמיטן אולי ל-50 מגר ליום אך זה חיב להעשות באישור הרופא המטפל ותוך מעקב אחר לחץ דם. תכשיר הויאגרה הוא תכשיר מצוין ששינה את איכות חיהם של גברים רבים אך אתה חיב לעבור רופא ולקבל אישור לשימוש בו. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת