דלקת במעי12345678711

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/01/2023 | 12:24 | מאת: בנטון

הרופא שלי לא איבחן סופי את הבעיה אם זה רק קוליטיס או קוליטיס כיבית איך מגיעים לתשובה סופית? מציין שהקלפרוטקטין 156 אין תסמינים כלל.. ללא ירידה במשקל( להפך יש עליה) וללא שלשולים או ריר בצואה. בקולונסקופיה רואים דלקת ובמצלמת מעי לא ראו כלום במעי הדק, רק במעי הגס וטענו שזה עקב שימוש מופרז בnasid נורפנים וכדומה, מה שנכון. אני נוטל המון נורפנים ואדווילים. מה יש לעשות כדי להחליט אם זה קוליטיס או קוליטיס כיבית?

היי הדרך הכי בטוחה זו ביופסיה בזמן הקולונוסקופיה מאזור הנראה מודלק

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת