כאבי בטן עליונה- דיספפסיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/01/2023 | 14:47 | מאת: נוי

היי ד"ר יוסף, אני בת 20 לאחר ניתוח חסימת מעי ללא כריתת מעי שלושה שבועות אחר הניתוח החלו כאבי בטן עליונה, בחילות ותחושת מלאות תמידית אובחנתי אצל גסטרו לדיספפסיה נוטלת אסופרים אס קיי ומירו 7.5 מ"ג, תזונה דלת סיבים ודיקור סיני אני מטופלת חודש ללא שינוי משמעותי - בחילות נחלשו מעט וכן כאבי הבטן אך התחושות רב ככל היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה

13/01/2023 | 14:51 | מאת: נוי

וכן, תחושת בעירה באיזור החזה שמטפסת גם עד לאיזור הגרון. אולי יש צורך לשנות את הכדורים? תודה

היי חייבת לבוא לבדיקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת