קנאקים במקומות שונים בגוף.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2022 | 03:48 | מאת: צפורה

מזה תקופה ארוכה (כשנה פלוס) סובלת מקנאקים בהרבה מקומות בגוף. כבת 31. החלו להופיע מעט לאחר הולדת ביתי (כבת שנה ורבע עמוש"ו). מאד מטריד!!! מה יכול להיות ההסבר לתופעה. אולי חומרים שחסרים בגוף. מה מומלץ לבדוק בבדיקות דם, אולי?

היי אם זו תופעה חדשה הייתי מנסה 2 אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים כנסיון טיפולי

13/01/2023 | 02:33 | מאת: צפורה

תודה רבה על תגובתכם. הייתי שמחה לשמוע עוד קצת מה כלול באינפוזיות הללו, משך הטיפול, מקום, עלות וכו'. ובמה שונה מויטמינים שנוטלים כגלולה או קפסולה? תודה רבה!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת