שאלה לגבי הרגשה של וורידים או גולות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/11/2022 | 01:12 | מאת: מ

שלום רב יש לי שאלה אני בן 28 ויש לי שאלה אני עם רקע של חרדות. שאני נוגע בבטן התחתונה ממש עלםכל היד ודחוף את היד קצת מהצדדים של הטבור אבל למטה אני מרגיש אני מרגיש גולה כזו ושאני נוגע עם האצבעות אני מרגיש הרגשה של וורידים האם זה מצב נורמלי או לא . ? שעם דוחפים את היד יכולים להרגיש וורידים כאלה או משהו או גולות . עם יש את הטבור אז מהצדדים שלו למטה ממש בסוף הבטן זה לא משהו שנראה כלפי חוץ רק שאני דוחף את היד וממשש איתה אני מרגיש את הוורידים וגולות כאלה אבל אני לא רואה וורידים כלפי חוץ זה הוא מצב נורמלי .? או שאני נוגע גם ממש בתחתית הבטן אני לא אמור להרגיש כלום תודה לכל מענה

היי חייב לבדוק אותך

06/11/2022 | 09:59 | מאת: מ

שלום . תודה על המענה גם כשעשיתי את זה לאבא שלי למשל הצלחתי להרגיש אולי אני לא מתאר את זה נכון ? אולי זה שרירים ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת