קקי רך וגזים..........

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/09/2022 | 13:00 | מאת: אזרח

במשך 3 חודשים שתיתי כל יום 2 ליטר בירה. במקביל החל לי קקי רך כמו שלשול והרבה גזים. הייתי אצל רופאה ולדבריה האלכוהול כנראה פגע בחיידקים בקיבה. כבר חודש אני לא שותה אלכוהול אולם עדיין יש לי קקי רך וגזים. אני מאוד מודאג שפגעתי במערכת העיכול, ברצוני לדעת מדוע עדיין זה לא עבר?

29/09/2022 | 13:07 | מאת: אזרח

אוסיף שיש לי כבד שומני בדרגה קשה.

07/10/2022 | 13:22 | מאת: אזרח

אוסיף שיש לי לבלב שומני. מהאינטרנט אני מבין שהלבלב משחרר אינזמי עיכול. האם יכול להיות שהלבלב נפגע כתוצאה משתיית האלכוהול ולכן יש לי שלשולים?

17/10/2022 | 13:00 | מאת: אזרח

המצב שלי החמיר ועכשיו השלשול בצבע אדום, כמו דם. מה זה יכול להיות?

היי מי אתה? חייב פרטים!!!!!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת