מה הטיפול הנכון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/08/2022 | 12:20 | מאת: ירון

דר שלום, האם סביר שישנה התפרצות של קנדידה במערכת העיכול? מזה 3 שנים שאני סובל מנזלת כרונית,הליטוזיס חמור,ליחה תמידית בגרון ,חולי עם חום כל חודש ועוד. רק רופא אחד מבין עשרות רופאים איבחן פטרייה בלשון. השתמשתי בטיפות נסטטין ודקטרין וכל הסימפטומים הלכו ונעלמו. לאחר חודש,הכל חזר חלילה. רופאים רבים לא מקשרים את הטיפול התרופתי לפטרייה בלשון או בגסטרו למרות שמאז הטיפול המצב הבריאותי השתפר. מלפני כמה חודשים החלו כאבי בטן עזים כל יום ,כל היום וכאמור הסימפטומים הנוספים חזרו. עשיתי אינספור בדיקות צואה ודם,הכל תקין. אובד עצות בסוגייה . מה דעתך? תודה

היי ממליץ להפגש לעשות טיפןל יסודי כולל אוזון מה שעשית עד עכשיו זה טיפול קוסמטי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת