דיספפסיה בקיבה והקשר להורמונים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/08/2022 | 20:28 | מאת: מאירה

אובחנתי עם דספפסיה קשה בקיבה, שגורמת לבחילות קשות ואובדן תאבון בימים של הווסת הדיספפסיה מתגברת מאד עד התייבשות, כמו כן, השעות בהן היא בעיקר פעילה - הן בשעות הבוקר והצהריים המוקדמות ולאחר מכן יש רווחה מהבחילות הקשות. מה אני צריכה לבדוק כדי להבין יותר את התופעה?

היי דיספפסיה זה שם מה התלונות?

24/08/2022 | 19:37 | מאת: מאירה

באופן כללי - בחילות בעיקר בבוקר, תחושת מלאות לאחר מעט מזון וחוסר תאבון כללי.

13/01/2023 | 14:43 | מאת: נוי

היי מאירה, אני סובלת מאוד מדיספפסיה (חודשיים) מטופלת חודש נקסיום 40 מ"ג ומירו רבע כדור, תזונה כמו גסטרופרזיס ודיקור סיני. בינתיים אין אף שיפור! פרט לעוצמת הבחילות. הכאבים ממש מטרידים ואין לי תחושת רעב כלל. וכן יש לי תחושת בערה וכאבים באיזור החזה שלעיתים מגיעים גם עד לגרון אשמח לשמוע איך את התמודדת עם זה תודה רבה ורפו"ש

13/01/2023 | 15:31 | מאת: מאירה

הי נוי, תשובה שלי כנראה תהיה מבאסת...אחרי חודשים ארוכים החלמתי, תודה לבורא, מה שעשיתי זה ככה: תזונה צמחית במשך חודשיים, רק פירות וירקות טחונים לשייק או למיץ, דיקור, רפלקסולוגיה ואוסטופטיה לא עזרו לי... המירו עזר אחרי חודשיים הרגשתי שיפור, גם במינון רבע, והכי עזר - טיפול פסיכולוגי...

24/01/2023 | 10:18 | מאת: נוי

היי, תודה על המענה למה המירו עזר לך? כי זה מלחיץ אותי לשתות אותו אז היו כמה ימים שלא הקפדתי לקחת. והגסטרו שהייתי אצלו אמר שאם תוך שישה שבועות לא עובר יש לבצע בדיקת מיפוי התרוקנות קיבה.

24/01/2023 | 10:24 | מאת: נוי

דבר נוסף, אמרו לי שצריך לקחת הרבה פרוביוטיקה אם שמעת על זה משהו?

24/08/2023 | 20:52 | מאת: רעות

היי מאירה סובלת מאותם תסמינים, המליצו על מירו גם, האם זה,עזר לך בסוף? והאם נשארת על רבע כדור או הגדלת ל15 מ"ג?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת