טפילים במעיים מה מומלץ לאכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/07/2022 | 13:20 | מאת: אילנה

שלום רב אודה לך מאוד אם תוכל לכתוב לי מה יכול להשמיד תולעי מעיים עגולות ולבנות. והאם מותר לשתות פעם ביום קפה, תה ? מים רתוחים? האם מותר לאכול שיבולת שועל לא מבושלת? קטניות? חוץ מגרעיני דלעת שקראתי שכדאי, האם אפשר לאכול גם כמה אגוזי מלך או שקדים? יש לי את זה עמה חודשים. יש פעמים שהצואה בסדר. יש פעמים שהיא רכה, חתיכות קטנות עם מלא עיגולים קטנים לבנים. כמו עדשים. כשנוגעים זה רך. אני מעדיפה לטפל אם אפשר ללא כדורים כימים. תודה רבה אם תוכל לענות על שאלותי.

22/07/2022 | 13:30 | מאת: אילנה

ברצוני לציין שאני משתדלת לאכול אוכל אורגני. לא הכל. אבל חלק מהירקות כן. לפעמים גם תפוחים. האם בגלל שהאורגני לא עובר ריסוס יש שם תולעים? האם אפשר להמשיך לאכול אורגני? תודה רבה על כל התשובות.

היי חייב פרטים אישיים

24/07/2022 | 07:48 | מאת: אילנה

שלום רב אני בת 68. לפני 29 שנים אובחנתי עם מעי רגיז. אבל יש תקופות שהכל בסדר. מידי פעם יציאות רכות. בשיבעה חודשים האחרונים אני רואה בצואה כמו אגוזי מלך מאוד קטנים. כמו נקודות לבנות. בנוסף יש בבטן גם קירקורים של רעב גם בלי רעב. גם הקיררורים האלו היו לי בעבר. אבל תקופות שלא היו. כעת יש גם קירקורים. הצואה כל השבוע רכה. או חתיכות קטנות עם העיגולים הלבנים. האם יכול להיות תופעה כזו ממעי רגיש? לגבי בדיקת טפילים במעיים אני מכירה כאלו שבדקו והתשובה הייתה שלילית למרות שראו את זה בצואה. האם כשיש מעי רגיז יכול להיות נקודות כאלו וקירקורים בבטן? תודה רבה על תשובותיך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת