סבל עילאי מה נכון לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/07/2022 | 00:48 | מאת: הדר

שלום, מזה 4 חודשים שלמים שמתגברים הסימפטומים הבאים: עצירות כרונית, כאבי בטן תחתונה (כיום מחייבים משככי כאבים לאורך כל היום אחרת הכאב בלתי נסבל),בחילות ונפיחות אדירה של הבטן. כל אילו הם כרוניים ,24 שעות ביממה. אובחנה (באיחור של 3 שנים) קנדידה בלשון (שתחילה לא לוותה בבעיות גסטרו) מלפני כמה חודשים .כשהתפרצה ולא אובחנה היא גרמה לדלקות גרון וחום שלא יורד שבועיים, מה שחייב לקיחה של אנטיביוטיקה. כל זה חוזר חלילה כל חודשיים במשך 3 שנים. לאחר טיפול הקנדידה בלשון החולי הזה הסתיים אבל בעיות הגסטרו נמשכות והגיעו למצב בלתי נסבל של ממש. הקנדידה בלשון חוזרת שוב. מיליון בדיקות טפילים, צואה וCT יצאו תקינים. האם נכון להגיד שישנה התפרצות של קנדידה במעיים? אם כן, מה הוא הטיפול הכי יעיל שיש ? תודה

היי חייב פרטים אישיים מוזמן לטיפול לא ניתן לטפל דרך האינטרנט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת