תרופות משלשלות לללללללללללללללללללללללללח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/04/2022 | 18:08 | מאת: רחל

שלום לדר סובלת מעצירות קשה לוקחת רזולור 2 מג ולקסין פורטה טבעי האם יתכן שאחד מהם גורם לצריבה קשה ברקטום בעור הישבן? גם גורמים לגזים אינסופיים שצורבים גם כן ולרעשים בבטן חייבת לקחת משלשלים כי יש לי פרקינזון שגורם לעצירות קשה איזה משלשל לא גורם להרבה גזים ולא חזק מידי? תודה מה ניתן לקחת נגד גזים לורמיקס אנטיביוטיקה יכולה לעזור ? הבעיה שזה לשלשולים אז גורם לעצירות

היי מורכב מידי מכדי לענות כך חייב להפגש וללבן את כל התמונה הקלינית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת