שמן אורגני בכמוסות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/02/2022 | 19:39 | מאת: lin

שלום וברכה אשמח מאוד לדעתך במשך שבועיים נטלתי פעמיים ביום שמן אורגני בכמוסות, אחרי שבועיים כמה ימים היו לי יציאות רכות פעמיים ביום, סוג של שלשול אבל לא בידיוק שלשול וטיפה טיפה כאב בטן מדי פעם, הפסקתי את השימוש כמובן, השאלה שלי אני חוששת שעשיתי לעצמי נזק במעי או בלבלב, בעיקרון בגדול נטלתי 30 כדורים במהלך שבועיים , פעמיים ביום, זה נזק רציני? לקחתי את זה בכדי לחזק מערכת חיסונית באופן כללי, בלי סיבה מיוחדת.. פשוט אני בחרדה קצת שלא עשיתי נזק ... אשמח מאוד לדעתך ואם יש משהו שאני יכולה לעשות ? אולי פרוביוטיקה יעזור ?

היי קרוב לוודאי לא נגרם נזק סבלנות לא לעשות שום טיפול והכל יעבור

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת