דלקת קלה באנטרום הקיבה ודלקת דרגה a בוושט.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/01/2022 | 11:51 | מאת: יאיר

גילו לי את הדלקות הללו ב 6 לינואר אחרי חודשיים של כאבי בטן ועצירויות... מטופל כחודש באומפרדקס עדיין מרגיש כאבים בצד שמאל של הבטן העליונה לאחר אכילה ובזמן נשימה ועדיין עם עצירויות לסירוגין. הדופק דם שתן אקג תקינים. אגב אני חולה קורונה האם יש קשר בין הדברים? כמה זמן לוקח לדלקות הללו לעבור? מה כדאי לאכול בזמן הדלקות? האם אלו דלקות כרוניות? האם הכאבים בצד שמאל נובעים רק מהדלקת או שיש מצב שיש בעיות נוספות?

היי חייב יותר פרטים עליך

24/02/2022 | 10:42 | מאת: יאיר

שמי יאיר בחור בן 20 בריא בדרך כלל עושה ספורט מתאמן מנגן סובל מכאבים ברום הבטן הרגשת רפלוקס מידי פעם עצירות חוסר תיאבון ירדתי במשקל הרבה. גילו לי דלקת קלה באנטרום הקיבה ודלקת דרגה a בוושט אני מטופל כבר חודשיים באומפרדקס ואוכל תזונה מותאמת לדלקות. לפי הביופסיות אין משהן חריג או חיידק. כמה זמן לוקח לדלקות האלו לעבור? האם כרוניות? האם האומפרדקס מטפל בהן? אצטרך ליטול אותו באופן קבוע? האם אוכל לחזור לאכול אוכל שומני שוקולד קפה וכל הדברים ה"לא בריאים" מתיישהו?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת