כאבים מתמשכים בבטן ותחושת שובע מוקדם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/01/2022 | 11:51 | מאת: לת

שלום , בת 23 בן אדם בריא ללא מחלות רקע כבר מעל 4 חודשים סובלת מכאבי בטן קשים לאחר אכילה ותחושה של נסתמת מהר מידי מהאוכל. יציאות רגילות בדיקות דם תקינות צילום בטן עליונה תקין ניתן לי לוסק ללא שיפור בתסמינים. נבדק הליקובקטר דרך בדיקת צואה יצא שלילי נתנו טיפול אנטיביוטי משולש לפי הסימפטומים.. היתה הטבה למשך חודש והמצב חזר שוב לכאבי בטן לאחר אכילה ותחושה של שובע מהיר. חזרו על בדיקת הליקובקטר דרך צואה יצא שלילי. מה יכולה להיות הסיבה? האם כדאי לבצע גסטרוסקופיה?

היי חייב לבדוק אותך

04/02/2022 | 14:00 | מאת: לת

מה יכולה להיות הסיבה לכך? עברתי גסטרוסקופיה מחכה לתוצאות של ביופסות...הגסטרולוגית אמרה שלא נראה שיש משהו לא תקין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת