עצירות קשישים מה עושים?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2022 | 19:37 | מאת: אור

שלום אימי קשישה בת 90 סובלת מטחורים קטנים לוקחת כדורי נקסיום ולאחרונה מדללי דם ווקרדיולוג , וסובלת משיעול עם ליחה לוקחת סירופ התקררות, השאלה: יש לה עצירות כבר 3 ימים היא לא עושה צואה לפני כן היתה עודה אבל במאמץ, נתנו לה היום את הסירופ לבולק נתתי לה פעם אחת היום אבל עדיין לא השפיע מה עושים במקרה כזה אם עדיין ממשיך העצירות שלה? אין חום תודה

היי יש להשתמש בלבולק יום יום ולא רק על בסיס יש או אין יציאה ניתן להשתמש כתוסםת בנרות גליצרין ואו חוקנים עצמיים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת