כאבים בזרוע שמאל אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2021 | 15:45 | מאת: ערן

אני בן 51, מאובחן עם גסטריטיס כרונית ולוקח נקסיום באופן קבוע. בימים שאני לא לוקח נקסיום, אחרי האוכל מתחיל כאב בזרוע שמאל, בין הכתף למרפק, שנמשך כמה שעות, ומאד מציק. אני מנסה להבין מה המנגנון שגורם לזה, האם יכול להיות שהקיבה לוחצת באיזשהו אופן על איזשהו עורק או עצב שעובר בזרוע? האם יכול להיות שהמקור לבבי? לפני חצי שנה עשיתי בדיקה תקינה של אקו במאמץ תודה

היי אם הלב נבדק אז קרוב לוודאי שהמקור מערכת העיכול הייתי ממשיך לקחת נקסיום ריפוי גסטריטיס נמשך זמן רב

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת