בעיות בעיכול ובמעיים לאחר הבחנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/10/2021 | 14:55 | מאת: עדי

היי שמי עדי בת 20 , לפני כחצי שנה אובחן אצלי אליקובקטבר פלורי. לאחר שני טיפולים להסרת החיידק התחלתי לסבול באורך יום יומי מיציאות שונות במעיים (רכות מאוד בעל צבע חום בהיר מאוד עם ריר) ,לחץ בקיבה , שלשולים , עצירויות עם גזים מרובים , ולאחרונה בחילות מאוד קשות לאורך כל היום ואורח חיים ירוד. עשיתי שלל בדיקות דם וצואה שיצאו תקינות עם מעט חוסר בברזל. ובנוסף גאסטרו- סקופיה שיצא תקין וקולונוסקופיה שיצא תקין גם. יש אולי דיאטה או תרופות מסוימות שיכולים להקל על המצב? כרגע מטופלת רק בביקור רופא (חיילת שעומדת להתשחרר) ואין מענה רפואי

היי עקרב הטיפולים האנטיביוטיים השתנתה כל אוכלוסיית החיידקים במעיים קחי כמויות גדולות של פרוביוטיקה ואם לא יוטב צרי קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת