דלקת בקיבה - אומפרדקס\נקסיום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/09/2021 | 13:19 | מאת: מריאנו

2 תרופות האלו גורמים לי ציפצופים באוזן שלא היה לי , התחלתי טיפול לפני 4 ימים , גילו דלקת בקיבה - עיבוי של קפל באנטרום עם אודם, פסי אודם בגוף הקיבה נלקחו ביופסיה כל השאר תקין, האם להפסיק את הטיפול ולשמור על דיאטה כי הכי חשוב לא להרוס את האוזניים שלי, האם להמשיך טיפול ולסבול את הצפצופים עד סיום הטיפול? האם יש דרך אחרת לטפל ללא תרופות? האם ממשיך את הטיפול הצפצופים יפסקו או יישארו קבוע כי אם יישארו קבוע אפסיק מיד את הטיפול, האם ניתן לעשות משהו בנידון? כי הציפצופים לא פוסקים וממש שומע הרבה פחות מאז שלקחתי את הכדורת, נתנו לי 40 מ"ג ליום

היי נסה לקחת מאלוקס פלוס ללעוס 2 כדורים 3 םעמים ליום ומיידית לשתות כוס מים קרים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת